Sinds 2007 houden we ons al bezig met Bewindvoering en in 2018 is besloten deze werkzaamheden onder te brengen in een nieuw bedrijf: Losser Bewind BV.

De naam Losser Bewind BV komt direct voort uit het feit dat we in Losser zijn gevestigd. Wij zijn actief in heel Twente en de Achterhoek.

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek, waarin de procedure ook nader zal worden toegelicht. Losser Bewind BV is altijd per e-mail bereikbaar en tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar. We nemen dan binnen twee werkdagen contact op om het een en ander nader te bespreken.

Wie wij zijn

Bij Losser Bewind zijn meerdere bewindvoerders werkzaam. Hierdoor is de continuïteit van de werkzaamheden altijd gewaarborgd. We staan altijd voor een maatwerkoplossing, waarbij betrokkenheid, transparantie en integriteit voor ons belangrijk zijn. We maken gebruik van professionele software, waarbij de mogelijkheid bestaat dat de cliënt kan meekijken om te zien wat er gebeurt met zijn geld, uiteraard is dit een onderdeel van het maatwerk.

Marcel Brinkhof

Marcel Brinkhof bewindvoerder

Al meer dan 30 jaar ervaring op administratief gebied, HBO opleiding en sinds 2007 bewindvoerder.
marcel@losser-bewind.nl

Anita Kooij

Anita Kooij bewindvoerder

Heeft een jarenlange ervaring met diverse financiƫle werkzaamheden, HBO opleiding en sinds 2015 bewindvoerder.
anita@losser-bewind.nl

Eugenie Spanjer

Eugenie Spanjer Bewindvoerder

is sinds 2020 aan het werk bij Losser Bewind en is na 2 jaar werkervaring als assistent bewindvoerder, nu bewindvoerder
eugenie@losser-bewind.nl

Allen willen hun kennis en maatschappelijke ervaringen graag inzetten om mensen te helpen die ondersteuning nodig hebben bij het begrijpen en beheren van hun financiën. Zij helpen u graag mee bij het vinden van financiële oplossingen voor uzelf, uw familielid of uw cliënt.

zorgen hulp rust